Workshops

Under workshoppen tjekker deltagerne deres telefoner fremfor at gå ind i de dialoger, workshoppens facilitator forsøger at få i gang. De planlagte aktiviteter giver intet output, og bagefter kan ingen svare på, hvad pointen med det hele var. Det er rigtig ærgerligt! Det kunne have været undgået med en mere struktureret tilgang til planlægning med større fokus på workshoppens mål og med bedre facilitering.

Det får du ved fra start at stille skarpt på, at workshoppen skal være værdiskabende. Bogen tilbyder en systematisk og tilgængelig ramme for, hvordan du planlægger og afholder workshops, der skaber reel værdi – både for dem, som deltager i den, og for den organisation, der afholder workshoppen.

Denne bog guider dig igennem den proces, det er at afholde en værdiskabende workshops fra start til slut.

Bogen er beregnet til at blive brugt af dig, der også har travlt med alt mulig andet, og derfor er den kortfattet og går lige til sagen. Den trinvise tilgang til at planlægge og afholde værdiskabende workshops og de mange eksempler, forklaringer og illustrationer hjælper dig godt i gang.Om forfatterne

Tine Wirenfeldt Jensen har undervist andre i at undervise og formidle i 20 år. Hun er ph.d. i læring og uddannelse og er selvstændig uddannelseskonsulent, foredragsholder og forfatter i virksomheden METoDo.
Hun er også ekstern adjunktvejleder ved Syddansk Universitet og har i en årrække været en del af censorkorpset for retorik.
Tine Wirenfeldt Jensen har i årenes løb afholdt hundredevis af workshops i uddannelsessektoren og for organisationer og virksomheder.

Charlotte Albrechtsen har afholdt workshops gennem hele sit arbejdsliv. Hun er ph.d. i virksomhedskommunikation.
Til daglig er Charlotte Albrechtsen selvstændig analysekonsulent i virksomheden Tovejs, hvor hun bl.a. bruger workshops til at inddrage brugere og andre parter i analyseprocesser.
Sideløbende hermed underviser hun ved Syddansk Universitet, og hun er serie-redaktør for trin for trin-serien.
Charlotte Albrechtsen har tidligere udgivet bøger om personaer, brugertest og spørgeskemadesign.