Om forfatterne

Charlotte Albrechtsen

Til daglig er Charlotte Albrechtsen selvstændig analysekonsulent i virksomheden Tovejs. Sideløbende hermed underviser hun i kvalitativ metode og undersøgelsesdesign ved Syddansk Universitet, og hun er serieredaktør for trin for trin-serien.

Charlotte Albrechtsen har tidligere udgivet bøger om storytelling i organisationer, spørgeskemadesign og CV-skrivning. Desuden har hun udgivet langt over hundrede blogindlæg om brugerundersøgende metoder på Tovejs.dk/blog.


Cecilie Steentoft

Cecilie Steentoft har arbejdet med kundeindsigt og brugervenlighed i 20 år.  Hun er uddannet cand.mag. i medievidenskab fra Aarhus Universitet.  

Gennem hele sit arbejdsliv har Cecilie Steentoft beskæftiget sig med brugerindsigt i en digital sammenhæng. Aktuelt er hun ansat som Lead UX Designer hos Whiteaway Group, hvor hun hjælper med at forbedre brugeroplevelsen på virksomhedens mange digitale platforme.

Cecilie Steentoft har i årenes løb gennemført over 2000 brugertest, dybdeinterviews og fokusgrupper.


Anne-Sofie Thomsen

Anne-Sofie Thomsen er uddannet designer, har en BA i retorik og har arbejdet i krydsfeltet mellem design og kommunikation i næsten 20 år.

Siden 2013 har hun arbejdet i med digitalisering i den kommunale sektor, hvor hun bl.a. har undervist og uddannet kommunale medarbejdere i at arbejde med brugerrejser og servicedesign.

Aktuelt er Anne-Sofie Thomsen specialkonsulent i Kommunernes Landsforening, hvor hun arbejder med brugerindsigter i den digitale udvikling af den offentlige sektor.

Tine Wirenfeldt Jensen

Tine Wirenfeldt Jensen har undervist andre i at undervise og formidle i 20 år. Hun er ph.d. i læring og uddannelse og er selvstændig uddannelseskonsulent, foredragsholder og forfatter i virksomheden METoDo.
Hun er også ekstern adjunktvejleder ved Syddansk Universitet og har i en årrække været en del af censorkorpset for retorik.
Tine Wirenfeldt Jensen har i årenes løb afholdt hundredevis af workshops i uddannelsessektoren og for organisationer og virksomheder.